Arhus festival.. - Reisverslag uit Århus, Denemarken van Ineke Berenpas - WaarBenJij.nu Arhus festival.. - Reisverslag uit Århus, Denemarken van Ineke Berenpas - WaarBenJij.nu

Arhus festival..

Door: Ineke

Blijf op de hoogte en volg Ineke

10 September 2006 | Denemarken, Århus

eindelijk weer een berichtje van mij.. Veel gedaan in de afgelopen dagen! Nadat ik mijn fiets had gekocht ( waar ik heel blij mee ben) heb ik savonds voetbal gekeken in het cafe van de school wedstrijd denemarken tegen ijsland.. wist ik veel dat die een nationaal elftal hadden:S.. en we kregen gratis bier als denemarken had gescoord.. het werd 2-0 voor denemarken.. erg gunstig want gratis bier is wel welkom aangezien het bier duur is! Had de dag daarna 2 colleges waren wel ok.. hoop boeken gekocht.. weer een hoop geld kwijt..en savonds weer na het cafe van de school geweest van 7 tot 2.. het eindigt niet zo laat maar omdat je daar zo vroeg bent lijkt het al laat genoeg! Ik had vrijdag vrij dus een beetje uitgeslapen en alvast wat gelezen voor mijn colleges aangezien ze verwachten dat je erg actief bent tijdens de les! dat ben ik natuurlijk niet gewend. Savonds eerst wezen BBQen met 30 man en daarna de stad in geweest na de social club hier is het gratis entree voor studenten, maar het bier is dan weer 40 kronen 6 euro!!! dat vond ik dus echt veels te veel!!! maar je vind het niet veel goedkoper in de stad.. behalve in het cafe van de school waar het 20 kronen is.. betaalbaar. Hoe al het al die denen lukt om alles te betalen:S maar komt misschien omdat ze allemaal werken en ongeveer isets van 12 euro krijgen per uur!! De denen zijn ook altijd zat! er was afgelopen week een festival aan de gang grootste van aarhus en het leek net of niemand moest werken, want zelfs mensen van 40 50 zaten om 2 uur al aan de drank! maar er was erg veel te doen heb goede breakdancers gezien goochelaars en domme clownen.. Het was erg gezellig.
En toen werd ik zaterdagochtend wakker met hele erge keelpijn.. ben smiddags nog na een basketbal wedstrijd geweest van het deense nationale elftal tegen estland.. het was de enigste wedstrijd die ze gewonnen hadden en die heb ik gezien was erg leuk! maar toen ik thuiskwam kreeg ik ook nog eens koorts en ben ik mijn bed maar ingedoken want voelde me niet goed. maar nu alles wel weer beetje beter:) vandaag gewoon beetje relaxen..

jeg sage goddag!!

• 12 September 2006 - 08:27

Marjon:

Hee Ineke!
    Goed om te horen dat je het erg naar je zin hebt! volgens mij heb je het wel prima voor elkaar met je kamer enzo joh!! :) beter!!! en gelukkig ook dat je veel leuke mensen hebt ontmoet, maar had ook niet anders verwacht he! haha!
    6 euro voor een biertje! sjeeetje man! dat is echt belachelijk idd ! pff!
    Gelukkig dat je weer beter bent:)! nou spreek je snel!
    Kus, Marjon