Aalborg - Reisverslag uit Århus, Denemarken van Ineke Berenpas - WaarBenJij.nu Aalborg - Reisverslag uit Århus, Denemarken van Ineke Berenpas - WaarBenJij.nu

Aalborg

Door: Ineke

Blijf op de hoogte en volg Ineke

27 September 2006 | Denemarken, Århus

eindelijk weer een bericht van mij!
Heb de afgelopen weken best veel gedaan. Dit weekend ben ik met 3 franse jongens en een duits meisje rond gaan reizen door het noorden van denemarken met de auto:). erg handig als je mensen kent met een auto. haha. We zijn naar het hoogste punt geweest in skagen waar de baltische zee en de noordzee elkaar ontmoeten. was erg mooi zeker omdat het erg waaide kon je duidelijk zien waar ze elkaar tegenkwamen. daarna zijn we nog naar 2 kleine plaatsjes geweest beetje over het strand gewandeld en naar de haven geweest. Toen zijn we zaterdagavond naar aalborg gegaan, dit staat bekend om een straat waar allemaal cafes en clubs aan zitten. We sliepen in een jeugdherberg en toen we daar aankwamen bleken ook nog 13 andere exchange studenten uit aarhus te zijn dus dat was erg grappig. ons huisje was op zich wel ok rook een beetje muf maarja je kan ook niet alles verwachten voor 15 euro per nacht!! we hebben eerst gedronken bij de jeugdherberg en zelfs gekookt. we hebben de jongens laten koken was een groot succes:) was erg lekker. daarna met de taxi de stad in daar hebben we verhscillende cafes bezocht want ze stonden buiten met gratis drankjes als je naar binnen ging dus overal ff de gratis drankjes gedronken:)!! de muziek was ook goed maar in 1 club waar we ongeveer 2 uur zijn gebleven heb ik elk nummer 3 keer gehoord die dj was niet erg orgineel of hij had gewoon maar 1 cd ik weet het niet... het was in ieder geval erg grappig totdat ik mijn telefoon liet vallen en drie keer de verkeerde pincode indrukte... was neit erg aan het nadenken op dat moment dus was mijn deense nummer al geblokkeerd en heb hem nog maar 3 weken vind ik wel een record. want toen ik thuis kwam bleek ik de PUK code niet te hebben dus ik bellen na de service dienst maar die was helaas alleen in het deens dus ik wist niet of ik nou 1 2 3 of 9 in moest drukken was erg grappig dus ben gister maar ff na de winkel gegaan en die heet het voor me gefikst dus nu is alles weer helemaal in orde:)...Maar om bij mijn verhaal te blijven na het uitgaan in aalborg besloten we naar de herberg te lopen want waren zoveel mensen aan het wachten op een taxi en bespaard natuurlijk geld he:) altijd handig in deze dure tijden!!! maar we kwamen ongeveer om 6 uur aan daar en om 10 uur moesten we weer uit ons huisje zijn dus ik heb 3 uur lang heel goed geslapen!! zondag zijn we nog naar 3 plaatsen geweest dichtbij de limfjorden daar is hele mooie natuur! was erg mooi. daarna nog naar viborg waar we naar een kathedraal zijn geweest had ik nog nooit eerder gezien of in ieder geval neit zoals dat!! was erg mooi zodra ik fotos heb zal ik ze posten!! en daarna nog nar silkeborg aangezien daar mooie meren moesten zijn dus die hebben we ook bekeken. erg toeristisch allemaal he:D heb ook een roeiboot gezien!! had weer helemaal zin om te roeien!! maar ik mocht van de dames niet ff een rondje maken erg jammer:(... Voor de rest ben ik vorige week dinsdag naar student house gweest die hebben elke dinsdag internationale avond dat was erg gezellig. woensdag zijn we naar waxies geweest daar wordt elke woensdag een grappige quiz gespeeld met live muziek was ook erg gezellig alleen na 12 uur werden de biertjes in een keer 6 euro:S.. en donderdag zoals gewoonlijk naar klubben geweest het cafe in school the place to be elke donderdagavond.. heb vrijdag maar rustig aan gedaan aangezien we zaterdagochtend om 10 uur weggingen. Vanavond ga ik mee met een cultural crawl met een paar anderen. hierbij gaan we langs de 5 hot spots cafes van aarhus dus ben benieuwd wat die zijn.. altijd leuk om ff te kijken:) en morgenavond naar klubben as usual.. maar er moet ook gestudeerd worden en dat is wat ik nu ga doen!! laat ff horen hoe het allemaal in nederland gaat!!

Liefs Ineke

• 27 September 2006 - 15:37

Bente:

Dag Ineke!
    Dat klinkt goed zeg! Echt gaaf! En ik zie op de foto's dat je zelfs onze tas draagt :) Hier alles prima, behoorlijk gestressd. Dit weekend Golfbreker-Schierweekend gehad wat ik mee organiseerde (was geweldig :D) en nu weer aan de bestuurszaken (commissies vullen!) want volgende week ALV..En tussendoor natuurlijk sporten, beetje college, biertjes in de stad: je kent het wel! Morgen gaan we weeres met zn allen eten, we zullen je missen! Kuuuuuus

• 01 Oktober 2006 - 20:49

Marjon:

Hey meis!
    Echt leuk allemaal joh!! haha, idd niet vergeten te studeren;)!! echt super allemaal! Hier gaat alles redelijk, vorig week jongen overleden die ik vrij goed kende, dus wel ffe kut! Verder alles weer op gang met school enzo! kom je de 16e eigenlijk nog feestje vieren hier?:D
    Kuss

• 02 Oktober 2006 - 09:22

Joanne:

Heej Ineke!
    Dat is weer een grote lap tekst, leuk :)
    Klinkt allemaal erg leuk zeg!
    Ik heb de kamer niet gekregen, stond zelfs maar 11e,maja het heeft ook geen haast.

Spreek je snel!

Liefs en xxx
    Joanne

• 02 Oktober 2006 - 14:59

Sven:

Heeej Ineke,

De boys uit Zoetermeer zijn weer terug en wensen je nog super veel plezier in Arhus! Wij hadden in ieder geval een waanzinnig weekend!

Grts,
    Sven, Dennis, Dennis, Emiel en Joost (vrienden van Lars!)

• 02 Oktober 2006 - 15:17

Elsbeth:

Volgens mij heb jij een heel leuk weekend gehad ;)

• 05 Oktober 2006 - 09:04

Marit:

Hey lief meisje!Zo te lezen vermaak jij je uitstekend!Helemaal super om allemaal te lezen, dit weekend zal wel helemaal toppie voor je worden...want je vriendje komt toch langs:)Alvast heel veel plezier en we msne en webcame wel weer!Dikke kus & knuffel